Menu
Your Cart

O nas

Izdelki podjetja DUOPOL d.o.o. in blagovna znamka ter spletna trgovina instalacije.net so namenjeni strankam v Sloveniji in okoliških državah, ki iščejo kakovostne in učinkovite rešitve za inštalacije ogrevanja, hlajenja, vodovoda. Naš najnovejši program pa zdaj dodatno pokriva tudi izdelke za uporabo na vrtu. Zagotavljamo prvovrstne prodajne in poprodajne storitve, ki vam omogočajo stalen stik z nami. Smo zanesljiv in dolgoročni partner, ki stremi k vašemu zadovoljstvu. Našo ponudbo nenehno razvijamo z mislijo na vaše potrebe.

Izdelki, ki jih ponujamo iz področja ogrevanja in hlajenja, vam omogočajo, da zgradite popolnoma nov sistem za ogrevanje, hlajenje ali vodovod ali pa obnovite svoj obstoječi sistem. Verjamemo, da naši izdelki, blagovnih znamk Flamco, Comap...stojijo za svojimi obljubami in vam bodo prinesli zadovoljstvo in udobje v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Izdelki, ki jih ponujamo iz področja orodij, vam zagotavljajo široko paleto orodij, ki so izdelana s poudarkom na kakovosti, zanesljivosti in vzdržljivosti. Naša ponudba zajema vse od ročnih orodij, električnih orodij, pnevmatskih orodij, merilne opreme, varilne opreme, do rezervnih delov in pribora. Tukaj boste našli blagovne znamke kot so DeWALT, Scheppach...

Izdelki, ki jih ponujamo iz področja vrtnega programa so za vzdrževanje zelenic in rastlin in imamo na voljo različne stroje in naprave, kot so kosilnice, trimerji, čistilci listja, namakalni sistemi in še veliko več. Vse naše naprave so izdelane za enostavno uporabo in zanesljivo delovanje, da bodo vaši vrtovi vedno v odličnem stanju.

Naša ekipa strokovnjakov si prizadeva zagotavljati najvišjo kakovost izdelkov in storitev, da bi vaše izkušnje z nami bile kar najboljše. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri izbiri pravega izdelka, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali. Pri nas je vaše zadovoljstvo vedno na prvem mestu, zato si prizadevamo zagotoviti najboljšo možno izkušnjo nakupovanja. Naš cilj je, da postanemo vaš zanesljiv partner pri nakupovanju in vam pomagamo doseči vaše cilje.

Hvala, ker ste izbrali našo spletno trgovino. Veselimo se sodelovanja z vami.