Menu
Your Cart

Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO 

Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO -
Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO -
Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO -
Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO -

Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO 


Svedri SDS Plus Proline se izdelujejo v najsodobnejši tovarni v Nemčiji. Pri dimenzijah 5 do 10 mm je celotna 4-rezna glava izdelana iz karbidne trdine. Svedri so razviti z najnovejšo in najnaprednejšo računalniško opremo in za to dosegajo najvišjo učinkovitost in obstojnost. Svedri SDS Plus iz naše ponudbe imajo oznako skladnosti podjetja PGM, zaradi česa so primerni za varno namestitev sidrnih pritrdil v beton in v opeko. Njihove tolerance so prilagojene kovinskim sidrom, sprijemnim sidrom in plastičnim sidrom z Evropskim tehničnim soglasjem (ETA).


Po velikem uspehu 4-reznih svedrov za udarni vrtalnik SDS-Plus z vdelano karbidno glavo podjetje Hikoki zdaj pospešuje razvoj tehnologije vrtanja z uvedbo svedrov SDS-Plus s popolnoma karbidno glavo (FCH). Ti svedri presegajo zmogljivost predhodnega modela v smislu hitrosti vrtanja, natančnejših izvrtin in znatnega povečanja obstojnosti pri vrtanju v beton z armaturo. Vse to omogočata novo razvita geometrija glave in zasnova žlebov.  Zasnova FCH vsebuje štiri posnete robove za armaturo na vsakem vogalu, ki omogočajo daljšo življenjsko dobo in optimalno delovanje pri vrtanju, ko sveder naleti na armaturo.  Lomilna grebena na karbidnem rezalnem robu zagotavljata večjo moč karbidne glave in večjo zmogljivost lomljenja betona.  Karbidna glava s svojim masivnim glavnim rezalnim robom in simetrično obliko rezanja 4 x 90° preprečuje zatikanje ob udarcih v armaturo. Njena geometrija je bila razvita za največje udarne in torzijske sile ter daljšo življenjsko dobo. 


Centrirna konica pomaga natančno določiti položaj izvrtine in preprečuje zdrs svedra po površini. Oznaka obrabe služi kot pokazatelj dimenzijske natančnosti in stabilnosti pri luknjah za moznike skladno s PGM.  Geometrija nove glave ima večji prazen prostor na rezalni površini za lažje odstranjevanje ostankov. Zaradi kratkega vstopa v žleb se prah, ki nastane pri vrtanju, hitreje odvaja z glave v žleb. Pri novo razviti 4-spiralni geometriji se izmenjujeta ožja in širša hrbtna ploskev.  Širša hrbtna ploskev prispeva k moči svedra in zmanjšuje obrabo, medtem  ko ožja hrbtna ploskev zmanjša trenje svedra v izvrtini in poveča hitrost vrtanja. Optimizirana kombinacija obeh zagotavlja hitrejše odstranjevanje prahu, ki nastane pri vrtanju, obenem pa zagotavlja vrtanje z majhnimi tresljaji. 


Uporaba visokokakovostnega legiranega jekla v kombinaciji s specializiranim kaljenjem, spajkanjem in površinsko obdelavo proizvede visokokakovostno robustno profesionalno orodje. Ta popolnoma novo zasnovan sveder omogoča 25 % hitrejše vrtanje in 20 % daljšo življenjsko dobo v primerjavi z vdelanim 4-reznim svedrom za udarni vrtalnik.  Če uporabnik naleti na betonsko armaturo, zasnova FCH zagotavlja večjo odpornost proti lomu in za 150 % daljšo življenjsko dobo. 


Tehnične specifikacije:


 • Oblika karbidne konice: FCH
 • Centrirna konica na karbidu: da. 
 • Zasnova žleba: Ožlebljena. 
 • Za armaturo: priporočen. 
 • Dimenzijska natančnost: ***
 • Hitrost vrtanja: **
 • Obstojnost: ***
 • Blaženje tresljajev: ***
 • Prenos moči: ***
 • Izdelano v: Nemčija.
 • Odobrite PGM: da. 
 • Primeren za električno orodje: 2-4 kg. 
 • Primeren za uporabnike, ki zahtevajo dolg življenjski cikel ter se soočajo
  z veliko količino armature in kamnov v trdem betonu. Čeprav ima višjo nabavno ceno,
   so stroški na izvrtino manjši. 

Ø (mm)Skupna dolžina (mm)Uporabna dolžina (mm)Številka artikla
511550783201
5165100783202
5215150783203
5265200783204
5315250783205


Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Sveder 5 mm SDS PLUS 4-REZNI FCH S KARBIDNO GLAVO 
 • Zaloga: Pri dobavitelju 2-3 dni
 • Model: NAD-SDSplus
 • Znamka: Hikoki
0,00 €
Brez DDV: 0,00 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 6,39 €

Razpoložljive možnosti