Menu
Your Cart

Verižni ključi

Verižni ključi

Najboljši verižni ključi za vodovodne inštalacije za enostavno in učinkovito delo na vaših vodovodnih, ogrevalnih ali hladilnih projektih. Naša široka ponudba verižnih ključev različnih velikosti in oblik vam omogoča, da hitro in natančno prilagodite svoje orodje glede na specifične potrebe vašega projekta.

Kakovostni verižni ključi so izdelani iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Ergonomsko oblikovani ročaji omogočajo udoben oprijem in zmanjšujejo utrujenost pri dolgotrajni uporabi. Namenjeni so primarno pritrjevanju cevi in cevovodov (voda in plin). Odlično pa se izkažejo tudi pri drugih opravilih. Za avtomehanike, za ladjedelnice, v kemijski in oljni industriji... Na voljo so v različnih dimenzija in sicer od najmanjših pa vse do največjih, ki lahko pričvrstijo cevi do premera do 12". Sem spadajo tudi ključi, ki imajo namesto verige izjemno čvrst najlonski pas in so odlična rešitev pri pritrjevanju površin, ki ne smejo biti poškodovane. Kot naprimer cevi iz kroma, konektorji ali fitingi armatur.

Ne glede na to, ali se ukvarjate z manjšimi popravili ali večjimi vodovodnimi projekti, boste v naši ponudbi našli pravi verižni ključ za vaše potrebe. Preverite našo ponudbo in izberite vrhunski verižni ključ primeren za vaše potrebe.

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.