Menu
Your Cart

Znamka: Facot Model: FANALU0050
NASTRO ALLUMINIOAluminijasti lepilni trak. Primeren za ogrevalne in klimatske sisteme, ter povsod, kjer je potrebno sestavljanje in izoliranje cevnih izolacij, trakov in drugih izolacijskih materialov. Uporablja se pri hladilnih napravah za tesnenje zaščitnih ovojev. Zahvaljujoč posebnemu lepil..
14,27 €
Brez DDV: 11,70 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 14,27 €
Znamka: Facot Model: NAD-FAFLEXHD
FLEXBIT HDSamolepilni trak, narejen iz elastomernega spojine - bitumna skupaj z zaščitno folijo visoke gostote križno laminiranega polietilena (HDPE).UPORABA:Zaradi svojih lastnosti je ta izdelek idealen kot samostojno prevleko za podzemne jeklene vode ali cevi. FLEXBIT-HD SAMOLEPILNI TRAK je bil us..
od 16,21 €
Brez DDV: od 13,29 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 16,21 €
Znamka: Facot Model: NAD-FAAMERIC
X-TAPEFrikcijski tesnilni lepilni trak za popravilo in tesnjenje. Visoka stopnja neprepustnosti, visoka oprijemljivost, visoka skladnost in zelo enostavna uporaba. Barva: črna in sivo-srebrna. Odlikuje jih visoka vzdržljivost, visoka stopnja lepljenja in enostaven nanos.NAVODILA ZA UP..
od 9,18 €
Brez DDV: od 9,18 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 9,18 €
Znamka: Facot Model: FAGOESP
GOESPGumijasti trak debeline 3mm in širine 5 cm. Penasti sintetični trak iz gume z zaprtimi črnimi celicami in lepljivo podlago, ki je zaščitena s trakom, ki ga pri uporabi odstranite. Uporablja se za izolacijo toplovodnih, hladilnih napeljav in klima sistemov. Uporablja se tudi tam, kjer izolacija ..
9,10 €
Brez DDV: 7,46 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 9,10 €
Znamka: Facot Model: NAD-FAPOLIOTT
 POLIFLEX 80Viskoznoelastični trak je narejen iz butilne mase in ojačan s polietilenskimi filmi, ki imajo visoko specifično gostoto. Zaradi velike raztegljivosti v obeh smereh in velike lepilne moči, ne potrebuje predhodno fiksirnega premaza. Odlično se prilagodi podlagi in jo zavaruj..
od 21,12 €
Brez DDV: od 17,31 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 21,12 €
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)