Menu
Your Cart

Orodje za pertljanje

Orodje za pertljanje

Orodje za pertljanje in izdelavo prirobnic na bakrenih ceveh

Dobrodošli v našo specializirano kategorijo orodij za izdelavo prirobnic na bakrenih ceveh, kjer ponujamo vrhunska orodja, potrebna za natančno in učinkovito obdelavo bakrenih cevi. Naša raznolika ponudba vključuje specializirana orodja, kot so orodja za rezanje bakra, oblikovanje prirobnic,  aparati za spajanje, inovativne matrice za žaganje ter klešče za upogibanje bakra. 

Orodja se primarno uporablja za spajanje bakrenih cevi v hladilnih inštalacijah. S kakovostnim orodjem boste izdelovali prirobnice, ki tesnijo. Zagotavljamo, da bo vsak korak vašega projekta potekal gladko in zanesljivo, z našimi visokokakovostnimi hidravličnimi stiskalicami, ki omogočajo natančno prileganje prirobnic.  Poleg tega vam nudimo orodja za obdelavo robov, ki bodo poskrbela za estetsko dovršenost vaših prirobnic. Z našo opremo boste kos najzahtevnejšim projektom in ustvarili trdne, zanesljive prirobnice na bakrenih ceveh.

Raziskujte našo pestro ponudbo in investirajte v orodja, ki vam bodo olajšala delo ter omogočila izdelavo visokokakovostnih prirobnic na bakrenih ceveh.

Virax 2505 Orodje za pertljanje Virax 2505 Orodje za pertljanje
-3 %
Znamka: Virax Model: VI250580
Virax 2505 Orodje za pertljanjeKapaciteta bakrene cevi: 45° stožčasta prirobnica: Ø 3/16" do 3/4" OD. Natančno orodje za oblikovanje prirobnic na bakrenih hladilnih ceveh. Dobavljeno v plastičnem ohišju z matrico in primežem.Tehnične lastnosti:Grouped product itemsKodaØ zun. cevi "Kotkg250..
110,06 € 113,46 €
Brez DDV: 90,21 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 110,06 €
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)