Menu
Your Cart

Dvigovanje

Dvigovanje

Dvigovanje radiatorjev in bojlerjev -  Zdaj lahko enostavno in učinkovito zaščitite vaš hrbet, premaknete in vgradite radiator ali zalogovnik na svoje mesto


Odkrijte našo specializirano kategorijo orodij za dvigovanje radiatorjev in zalogovnikov, ki prinašajo praktično rešitev za optimalno prilagajanje vaših ogrevalnih sistemov. Ne glede na to, ali gre za radiatorje za kopalnico, aluminijaste radiatorje ali radiatorje za centralno ogrevanje, naša orodja vam omogočajo enostavno in učinkovito prilagajanje višine, kar pripomore k boljši porazdelitvi toplote v prostoru.


Prilagajanje višine za popolno udobje , radiatorji za kopalnice in aluminijasti radiatorji in enostavna uporaba z večjo učinkovitostjo.

Z našimi orodji za dvigovanje radiatorjev lahko brez težav prilagajate višino, kar je še posebej pomembno pri radiatorjih za kopalnice. To vam omogoča optimalno prilagajanje temperature glede na vaše potrebe in zagotavljanje udobnega okolja. Naša kategorija zajema orodja, primerna za različne vrste radiatorjev, vključno z radiatorji za kopalnice in aluminijastimi radiatorji. S tem vam omogočamo, da brez težav prilagajate ogrevalne elemente glede na specifične zahteve posameznega prostora. Orodja za dvigovanje radiatorjev bojlerjev, ali drugih težjih komponent ogrevalnega ali hladilnega sistema, v naši ponudbi so oblikovana za preprosto uporabo in hitro prilagajanje. To vam omogoča, da samostojno dosežete večjo učinkovitost ogrevanja prostora ter posledično zmanjšate stroške ogrevanja.


Izkoristite prednosti prilagodljivosti z našimi orodji za dvigovanje radiatorjev, ki so idealna rešitev za vsakogar, ki želi izboljšati učinkovitost svojega dela in zaščititi svoje zdravje. Opremite se z orodjem, ki bo zadovoljilo vaše potrebe po prilagajanju radiatorjev za kopalnice, aluminijastih radiatorjev, radiatorjev za centralno ogrevanje ali ostalih težjih komponent sistema za ogrevanje / hlajenje. 


Virax 2636 Dvigalka za radiatorje Virax 2636 Dvigalka za radiatorje
-3 %
Znamka: Virax Model: VI263605
Virax 2636 Dvigalka za radiatorjeSamozavorni vitel za tovore do 150 kg. Podaljšek za prilagajanje navpičnim radiatorjem.Zložljivi ročaj in vitel, praktičen za shranjevanje.Z integriranin podaljškom idealen za namestitev vertikalnih radiatorjev (za namestitev ne potrebuje nobenih orodij). Integr..
461,53 € 475,80 €
Brez DDV: 378,30 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: 461,53 €
Virax 2636 Dvigalka za vodne grelce Virax 2636 Dvigalka za vodne grelce
-3 %
Znamka: Virax Model: VIN2636
Virax 2636 Dvigalka za vodne grelceVarno in brez napora, zahvaljujoč samozavornemu vitlu.Močna konstrukcija: obremenitev do 150 kg.Prihranek prostora zahvaljujoč zložljivim rokam.Močan pas za držanje grelnika vode. Zložljiva roka in vitel za prihranek prostora med shranjevanjem. Nov samozavorni..
od 173,41 € od 178,77 €
Brez DDV: od 142,14 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni: od 799,98 €
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)